همیار اتوماسیون صنعتی

همه چیز برای قبولی در آزمون نظام مهندسی برق

مباحث مقررات ملی ساختمان

همه چیز برای قبولی در آزمون نظام مهندسی برق

مقدمه:

وزارت راه وشهرسازی در اجرای مواد ۱۱ ،۱۱ ،۱۶ و ۱۲ آییننامه اجرائی قانون نظام مهندسی و کنترل ساختمان با همکاری سازمان سنجش آموزش کشور، نسبت به برگزاری آزمونهای ورود به حرفه مهندسان در هفت رشته مهندسی معماری بخشهای)نظارت، طراحی و اجرا(، عمران بخشهای)نظارت، محاسبات و اجرا(، تاسیساتمکانیکی)طراحی و نظارت(، تاسیساتبرقی)طراحی و نظارت(، شهرسازی، نقشهبرداری و ترافیک در پایه سه و کاردانهای فنی ساختمان در شش رشته کاردانی معماری، عمران، تاسیساتمکانیکی، تاسیساتبرقی، شهرسازی و نقشهبرداری در پایه سه و آزمون تعیین صالحیت حرفهای معماران تجربی در پایههای سه، دو، یک برای پروانه اشتغال بکار در تاریخ های… بطور هماهنگ و همزمان در سراسر کشور اقدام مینماید.

تعاریف:

در این  «راهنما» برای اختصار هر یک از عبارتهای زیر با معانی مربوطه به کار میروند:

«شرکت خدمات»: شرکت خدمات آموزشی سازمان سنجش آموزش کشور

«اداره کل»: اداره کل راه و شهرسازی استان

«سازمان استان»: سازمان نظام مهندسی یا کاردانی ساختمان استان(حسب مورد)

«قانون»: قانون نظام مهندسی و کنترل ساختمان مصوب اسفند ماه ۱۹۱۱

«آییننامه»: آییننامههای اجرایی قانون نظام مهندسی و کنترل ساختمان از سال ۱۹۱۱ تا۱۹۳۱

راهنما و دستورالعمل ثبت نام آزمونهای ورود به حرفه مهندسان، کاردانهای فنی ساختمان (پایه سه() و تعیین صالحیت حرفهای معماران تجربی (پایه سه، دو و یک)

داوطلب محترم خواهشمند است قبل از انجام ثبتنام، راهنمای آزمون را به دقت مطالعه نمائید، مسئولیت صحت کلیه اطالعات ورودی و کنترل سوابق کاری و انجام بررسیهای الزم در خصوص امکان اخذ پروانه به عهده داوطلب میباشد، بدیهی است در صورتی که پس از قبولی در آزمون و تشکیل پرونده جهت دریافت پروانه اشتغال بکار مغایرتی در اطالعات وارده در خصوص مشخصات فردی، کنترل سوابق کاری و امکانسنجی در خصوص اخذ پروانه اشتغال مشاهده گردد، مسؤولیت آن صرفاً بر عهده داوطلب میباشد و مطابق مقررات برخورد خواهد شد


مدرک تحصیلی

مطابق با ماده ۷ آئین نامه اجرایی قانون نظام مهندسی و کنترل ساختمان صرفاً مدارک مورد تأیید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به منظور صدور پروانه اشتغال بکار مورد تأیید میباشند. همچنین مطابق ماده ۶ قانون نظام مهندسی و کنترل ساختمان رشته های معماری، عمران، تأسیسات مکانیکی، تأسیسات برقی، شهرسازی، نقشه برداری و ترافیک جزء رشته های اصلی میباشند. با توجه به مصوبات کمیسیون هم ارزی رشته ها کلیه دارندگان مدارک تحصیلی کارشناسی ناپیوسته، کارشناسی با عناوین متفاوت از رشته های اصلی، کارشناسی ارشد و دکتری فاقد مدرک کارشناسی در رشته های اصلی و مواردی از این قبیل جهت اطالع از امکان دریافت پروانه اشتغال بکار در رشته و صالحیت مورد نظر، از طریق اداره کل استان محل عضویت خود قبل از ثبت نام مطمئن گردند.

رشته ها و مدارک تحصیلی مجاز برای شرکت در آزمون نظام مهندسی برق

براساس تبصره ۲ ماده ۷ قانون نظام مهندسی و کنترل ساختمان جدول کد رشته‌های مختلف و نوع پروانه اشتغال بکار (اعم از اصلی یا مرتبط) براساس عنوان مدرک تحصیلی دانشگاهی و آخرین مصوبات کمیسیون هم ارزی رشته‌ها از دفتر سازمان‌های مهندسی و امور بین‌الملل وزارت مسکن و شهرسازی برای رشته مهندسی برق به شرح زیر ابلاغ شده است.

کتاب مهندسی سیستم های اعلان حریق

برخی از مصوبات کمیسیون ماده ۷ قانون نظام مهندسی و کنترل ساختمان

  • ۱ – به فارغ‌التحصیلان رشته‌های اصلی و مرتبط با مهندسی در هر یک از گرایش های مهندسی برق مطابق جدول کد رشته(پیوست ۱)، پروانه اشتغال بکار تعلق می‌گیرد. برای دیگر فارغ‌التحصیلان رشته‌های مرتبط نیز براساس نظر کمیسیون هم‌ارزی رشته‌ها، وضعیت صدور و یا تمدید پروانه اشتغال بکار آن‌ها مشخص خواهد شد.
  • ۲ – مدارک لازم جهت طرح و بررسی در کمیسیون هم‌ارزی رشته‌ها، مطابق پیوست (۲) می‌باشد.
  • ۳ – دانش آموختگان رشته‌های اصلی اعم از فارغ‌التحصیلان دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی دولتی و دانشگاه آزاد اسلامی که مدارک تحصیلی آن‌ها مورد تأیید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری بوده و میانگین کل نمرات آن‌ها کمتر از ۱۲ باشد. در صورتیکه عنوان معادل در مدرک تحصیلی ایشان قید نشده باشد می‌توانند پروانه اشتغال بکار مهندسی با کد اصلی دریافت نمایند.
  • ۴ – فهرست واحدهای درسی مصوب کمیسیون هم‌ارزی رشته‌های جهت تطبیق با رشته‌ها اصلی مهندسی و صدور پروانه اشتغال بکار مهندسی (و مرتبط با مهندسی) تأسیسات برقی پیوست‌های ۳ تعیین گردیده است.
  • ۵ – کلیه متقاضیانی که واحدهای درسی را مطابق جداول مربوط به آن گذرانیده‌اند، می‌توانند با ارائه ریز نمرات تأیید شده از سوی دانشگاه محل تحصیل خود به دفتر سازمان‌های مهندسی و امور بین‌الملل، درخواست صدور یا تمدید پروانه اشتغال بکار مهندسی نمایند و در صورت وجود کسر واحد می‌توانند فقط پس از بررسی در کمیسیون هم‌ارزی رشته‌ها و کسب نظر موافق کمیسیون مذکور، جهت گذرانیدن کسر واحد‌ها در یکی از دانشگاه‌های معتبر برای حداکثر ۴ درس معادل ۱۰ واحد اقدام نمایند. بدیهی است برای اشخاصی که بدون کسب نظر موافق کمیسیون مبادرت به گذرانیدن کسری واحد‌ها نمایند، هیچ‌گونه حقی ایجاد نخواهد شد.
  • ۶ – جهت معرفی کسری واحد‌ها توسط کمیسیون هم‌ارزی رشته‌ها، معدل کل تحصیلی برای دانشگاه‌های دولتی حداقل ۱۴ و برای دانشگاه‌های آزاد اسلامی حداقل ۱۵ الزامی می‌باشد.
  • ۷ – به اشخاصی که تاریخ فارغ‌التحصیلی ایشان قبل از اسفند ماه ۱۳۷۰ باشد پروانه اشتغال بکار مرتبط با مهندسی در رشته مربوطه تعلق می‌گیرد.
  • ۸ – چنانچه معدل کل آن‌ها زیر ۱۲ باشد، فقط پروانه اشتغال بکار مرتبط تعلق می‌گیرد.
  • ۹ – دارندگان مدرک کارشناسی ناپیوسته در رشته‌های مرتبط با تأسیسات برقی و یا مکانیکی، امکان گذرانیدن کسری واحد‌ها را نخواهند داشت.
  • ۱۰ – ارتقاء پایه پروانه اشتغال بکار اشخاص حقیقی پایه سه و دو به پایه یک که دارای ۱۲ سال سابقه کار حرفه‌ای پس از فراغت از تحصیل بوده و دوره‌های آموزشی مربوط به ارتقاء پایه مذکور را گذرانیده‌اند بلامانع می‌باشد. بدیهی است دارندگان پروانه اشتغال بکار مهندسی پایه سه با داشتن ۷ سال سابقه کار حرفه‌ای پس از فراغت از تحصیل و گذرانیدن دوره‌های آموزشی مربوط به ارتقاء پایه می‌توانند نسبت به ارتقاء پایه دو اقدام نمایند.
  • ۱۱ – به فارغ‌التحصیلان رشته مهندسی «برق و الکترونیک» از دانشگاه‌های مورد تأیید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری پروانه اشتغال بکار مهندسی تأسیسات برقی ساختمان (با کد ۵۰۰) و به فارغ‌التحصیلان رشته مهندسی (برق- الکترونیک) پروانه اشتغال بکار مرتبط با مهندسی تأسیسات برقی ساختمان (با کد ۵۳۰) تعلق می‌گیرد.
  • ۱۲ – فارغ‌التحصیلان کارشناسی مهندسی شبکه‌های انتقال و توزیع و یا مهندسی علمی- کاربردی شبکه‌های انتقال و توزیع در صورت ارائه مدرک تحصیلی مورد تأیید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری می‌توانند پروانه اشتغال بکار مهندسی تأسیسات برقی ساختمان (با کد ۵۰۰) دریافت نمایند.
  • ۱۳ – به فارغ‌التحصیلان کارشناسی ناپیوسته مهندسی کنترل و ابزار دقیق و مهندسی تکنولوژی کنترل و ابزار دقیق پروانه اشتغال بکار مرتبط با مهندسی تأسیسات برقی ساختمان (با کد ۵۱۰) تعلق می‌گیرد.
  • ۱۴ – فارغ‌التحصیلان مهندسی کاربردی برق- قدرت از دانشگاه صنعت نفت آبادان در صورت تأیید مدارک تحصیلی از سوی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری می‌توانند پروانه اشتغال بکار مهندسی تأسیسات برقی ساختمان (با کد ۵۰۰) دریافت نمایند.

تذکر مهم در آزمون نظام مهندسی برق

به این وسیله تاکید میگردد متقاضیان میبایست دقت نمایند در زمان ثبت نام آزمون، با توجه به مدرک تحصیلی خود، شرایط الزم را از حیث امکان اخذ پروانه به کار مهندسی مطابق با آخرین ضوابط و مصوبات کمیسیون همارزی رشتهها دارا باشند. بدیهی است درصورت عدم رعایت این قبیل موارد، صرف ثبتنام و قبولی در آزمون هیچگونه حقی را برای داوطلبان ایجاد نخواهد کرد و قبولی ایشان کانلم یکن تلقی شده و هر گونه مسئولیت ناشی از آن بر عهده متقاضی شرکت در آزمون میباشد، ضمن آنکه دفتر مقررات ملّی و کنترل ساختمان نیز پاسخگوی اینگونه افراد نخواهد بود.

اعتبار قبولی آزمونها

اعتبار قبولی در کلیه آزمونهای مهندسی، کاردانی و تجربی حداکثر به مدت ۴ سال از تاریخ آزمون میباشد لذا ضروری است قبولشدگان در آزمون مذکور در مهلت تعیین شده نسبت به اخذ پروانه اشتغال بکار مهندسی خود اقدام نمایند.

تذکر

  • قبولی آزمون کسانی که در زمان ثبت نام فاقد شرایط الزم برای دریافت پروانه باشند کان لم یکن تلقی میگردد.
  • آزمونهای ورود به حرفه مهندسان و کاردانهای فنی ساختمان در کلیه رشته ها فقط در پایه ۳ به صورت تستی و تشریحی برگزار میگردد و ارتقاء پایه طبق آئین نامه اجرائی قانون و دستورالعملهای ابالغی صورت میگیرد.همچنین کلیه آزمونها به صورت جزوه باز میباشد.
  • آزمون تعیین صالحیت حرفهای معماران تجربی در پایه های۳ ،۲ و ۱ به صورت تستی برگزار میگردد. همچنین کلیه آزمونها به صورت جزوه باز میباشد.
  • بخشهای آزمون و شکل برگزاری آنها
  • آزمون تمامی رشته ها به استثنای بخش طراحی رشته معماری بصورت تستی چهار گزینهای بوده و همچنین آزمون طراحی معماری بصورت تشریحی برگزار میگردد.
  • -آزمون تمامی رشته ها بصورت کتاب باز میباشد.
  • حدنصاب قبولی در آزمونهای ورود به حرفه مهندسان و کاردانهای فنی ساختمان در تمامی رشته ها و بخشهای آن ۵۰ % میباشد.

تاریخ برگزاری و نحوه ثبت نام آزمون نظام مهندسی برق

آزمونهای ورود به حرفه مهندسان به منظور اخذ پروانه اشتغال بکار در روزهای پنجشنبه و جمعه ۱۸و ۱۹ مهرماه سال ۹۸ و بطور همزمان در سراسر کشور به شرح جدولهای شماره ۳ و ۴ برگزار میگردد.

تاسیسات برقی( نظارت) (عصر روز پنجشنبه ۱۵ اسفند ۱۳۹۸ )

تاسیسات برقی( طراحی) (صبح روز جمعه ۱۶ اسفند ۱۳۹۸ )

تذکر مهم: بدیهی است در هیچ یک از آزمونها، جبران کسری نمره و ارفاق وجود نخواهد داشت.

ثبت نام در آزمون نظام مهندسی برق اسفند ۱۳۹۸ به شرح زیر صورت میپذیرد:

داوطلب لازم است نسبت به ثبت نام از طریق سامانه ثبت نام آزمونها به آدرس www.INBR.ir اقدام و پس از تأیید راهنما و دستورالعمل آزمون و قبول شرایط آن، نسبت به پرداخت هزینه آزمون  که برای آزمون نظام مهندسی تاسیسات برقی برای هر یک از گروه های طراحی و نظارت مبلغ ۸۰ هزار تومان می باشد اقدام نموده و پس از ورود به سامانه ثبت نام و انجام ثبت نام، از فرم ثبت نام پرینت تهیه نماید. فرم ثبت نام از طریق همین سامانه، در مهلت ثبت نام قابل پرینت میباشد.

توضیح اینکه با توجه به هماهنگی بعمل آمده با بانکهای عامل مورد نظر پرداخت هزینه آزمون به صورت اینترنتی انجام میپذیرد.

جهت ثبت نام در آزمونهای ورود به حرفه مهندسان و کاردانهای فنی ساختمان عضویت در سازمان استان اختیاری میباشد.

پیوست (۱) -کد رشته‌ مهندسی برق

پیوست (۱) -کد رشته‌ مهندسی برق، نوع پروانه اشتغال بکار (اصلی- مرتبط) براساس عنوان مدارک تحصیلی دانشگاهی (کارشناسی- کارشناسی ارشد- دکتری)

کد، نوع پروانه و مدرک دانشگاهیکد پروانهپروانه اصلی پروانه مرتبطعناوین مدرک تحصیلی دانشگاهی مورد تأیید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری
تأسیسات برق۵۰۰*.برق (قدرت)، الکترومکانیک (برق) قبل از سال ۶۰،برق خارج از کشور، الکتروتکنیک، مهندسی برق و الکترونیک -شبکه‌های انتقال و توزیع
تأسیسات برق۵۱۰.*مرتبط با مهندسی تأسیسات برقی ساختمان -معادل کارشناسی مهندسی برق (قدرت) -دبیری فنی برق (قدرت) -مهندسی برق- مخابرات -مهندسی برق- کنترل ،مهندسی کنترل و ابزار دقیق، مهندسی تکنولوژی کنترل و ابزار دقیق
تأسیسات برق۵۳۰.*مرتبط با مهندسی برق (الکترونیک)

پیوست (۲)- مدارک لازم برای کمیسیون‌ هم‌ارزی رشته‌ها

پیوست (۲)- مدارک لازم برای کمیسیون‌ هم‌ارزی رشته‌ها

۱- تکمیل فرم درخواست متقاضی
۲- ارائه رونوشت مدرک تحصیلی دانشگاهی (مطابق بند الف ماده ۷ آیین‌نامه اجرایی قانون نظام مهندسی و کنترل ساختمان)
۳- ارائه رونوشت پروانه اشتغال بکار مهندسی پایه دو نظارت
۴- ارائه ریز نمرات تحصیلی که به تأیید دانشگاه مربوطه رسیده باشد و یا کاتالوگ دانشگاه چنانچه ریزنمرات به زبان غیراصلی باشد ترجمه الزامی است.
♦ برای متقاضیان در استان تهران کلیه مدارک به ترتیب لیست اعلام شده به مسؤول مربوطه تحویل گردد.
♦ برای متقاضیان سایر استانها کلیه رونوشت مدارک توسط سازمان نظام مهندسی و یا مسکن و شهرسازی استان مربوطه برابر اصل و ممهور گردیده، ارسال شود. بدیهی است در غیر اینصورت امکان طرح و بررسی مدارک در کمیسیون هم ارزی رشته‌ها وجود ندارد.

پیوست (۳)- فهرست واحدهای درسی

پیوست (۳)- فهرست واحدهای درسی مصوب کمیسیون هم‌ارزی رشته‌ها جهت صدور پروانه اشتغال بکار مهندسی تأسیسات برقی ساختمان (کد ۰۵)- جدول اصلاح شده (تجدید نظر دی ماه ۸۷)

ردیفنام درستعداد واحدردیفنام درستعداد واحد
۱فیزیک۲( الکتریسیته ومغناطیس )۳۱۸آزمایشگاه ماشین الکتریکی ۱۱
۲آزمایشگاه فیزیک ۲۱۱۹تجزیه و تحلیل سیستم‌ها۳
۳*کارگاه عمومی یا رسم فنی۱۲۰*بررسی سیستم‌های قدرت ۱۳
۴زبان تخصصی۲۲۱مخابرات ۱۳
۵نقشه کشی صنعتی۱۲۲*پروژه کارشناسی۳
۶برنامه سازی کامپیوتر۳۲۳کارآموزی۲
۷آمار واحتمالات مهندسی۳۲۴*الکترونیک صنعتی۳
۸*کارگاه برق۱۲۵*حفاظت و رله‌ها۳
۹مدارهای الکتریکی ۱۳۲۶*بررسی سیستم‌های قدرت۲۳
۱۰مدارهای الکتریکی ۲۳۲۷ماشین‌های الکتریکی ۳۳
۱۱*اندازه گیری الکتریکی۳۲۸*تأسیسات الکتریکی۳
۱۲*آزمایشگاه اندازه گیری و مدار۱۲۹*طراحی پست۳
۱۳الکترومغناطیس۳۳۰آزمایشگاه ماشین الکتریکی۲۱
۱۴*الکترونیک ۱۳۳۱آزمایشگاه حفاظت و رله‌ها۱
۱۵*آزمایشگاه الکترونیک ۱۱۳۲جمع کل واحدها۷۳
۱۶ماشین‌های الکتریکی ۱۳۳۳جمع واحدهای ستاره‌دار۳۴
۱۷*ماشین‌های الکتریکی ۲۳۳۴  

تبصره ۱: گذراندن حداقل ۹۰% واحدهای فوق (۶۵ واحد) برای گرفتن پروانه اشتغال بکار مهندسی تأسیسات برقی (با کد اصلی ۰۵) الزامی است.

تبصره ۲: برای گرفتن پروانه مرتبط با مهندسی تأسیسات برقی گذراندن ۶۵% واحدهای فوق (۴۷ واحد) الزامی است.

تبصره ۳: گذراندن ۹۰% (۳۱ واحد) از واحدهایی که با ستاره مشخص شده‌اند برای دریافت پروانه اصلی و ۵۵%  (۱۹ واحد) برای دریافت پروانه مرتبط الزامی است.

تبصره ۴: برای گرفتن پروانه اشتغال بکار مهندسی برق (با کد اصلی) گذراندن واحدهای رسم فنی یا کارگاه برق و تأسیسات الکتریکی و یکی از دروس اندازه‌گیری و یا رله و حفاظت اجباری است.

برای آشنایی بیشتر با آزمون های آنلاین نظام مهندسی ویدئو رو ببینید


ویدئو معرفی آزمون آنلاین نظام مهندسی

مواد آزمون نظام مهندسی برق اسفند ۹۸

رشته تاسیسات برقی (طراحی)

  • قانون نظام مهندسی و کنترل ساختمان و آئین‌نامه‌های اجرائی آن (۱۳۹۰) و تصویب نامه شماره ۱۶۰۲۷۷/ت۵۲۶۶۰ ه‌ مورخ ۵/۱۲/۹۴ هیات وزیران در مورد اصلاح موادی از آئین‌نامه اجرایی قانون و نظامنامه رفتار حرفه ای اخلاقی در مهندسی ساختمان.
  •  مبحث اول ( تعاریف)- (۱۳۹۲)
  • مبحث دوم ( نظامات اداری)- (۱۳۸۴)
  • مبحث سوم: حفاظت ساختمانها در مقابل حریق (۱۳۹۵)
  •    مبحث سیزدهم: طرح و اجرای تاسیسات برقی ساختمان‌ها (۱۳۹۵)
  •    مبحث پانزدهم: آسانسورها و پلکان­برقی (۱۳۹۲)
  •    مبحث نوزدهم: صرفه‌جویی در مصرف انرژی (۱۳۸۹)
  •    مبحث بیست و یکم: پدافند غیرعامل (۱۳۹۵)
  •    مبحث بیست و دوم: مراقبت و نگهداری از ساختمان­ها (۱۳۹۲)
  •  کتاب­های راهنمای مباحث مقررات ملّی ساختمان
  •    نشریه ۱۱۰-۱ و ۱۱۰-۲ سازمان مدیریت و برنامه­ریزی کشور
  •    اطلاعات عمومی تاسیسات برقی و الزامات آن، مراجع علمی و فنی معتبر
  •    مسائل مربوط به طراحی تاسیسات برقی در ساختمان‌ها


تذکر۱:
 منظور از مباحث، مباحث مقررات ملّی ساختمان است.
تذکر۲:
 آخرین نسخه معتبر مدارک و منابع فنی و مباحث مقررات ملّی ساختمان اعلام شده ملاک عمل است.
تذکر۳:
در صورت تناقض بین مباحث مقررات ملّی ساختمان و سایر مدارک فنی از جمله کتاب­های راهنمای مباحث، مباحث مقررات ملّی ساختمان ملاک عمل است.

رشته تاسیسات برقی (نظارت)

قانون نظام مهندسی و کنترل ساختمان و آئین‌نامه‌های اجرائی آن (۱۳۹۰) و تصویب نامه شماره ۱۶۰۲۷۷/ت۵۲۶۶۰ ه‌ مورخ ۵/۱۲/۹۴ هیات وزیران در مورد اصلاح موادی از آئین‌نامه اجرایی قانون و نظامنامه رفتار حرفه ای اخلاقی در مهندسی ساختمان

  •       مبحث اول: تعاریف (۱۳۹۲)
  •       مبحث دوم: نظامات اداری (۱۳۸۴)
  •        مبحث سوم: حفاظت ساختمانها در مقابل حریق (۱۳۹۵)
  •       مبحث دوازدهم: ایمنی و حفاظت کار در حین اجرا (۱۳۹۲)
  •       مبحث سیزدهم: طرح و اجرای تاسیسات برقی ساختمان‌ها (۱۳۹۵)
  •       مبحث پانزدهم: آسانسورها و پلکان­برقی (۱۳۹۲)
  •       مبحث نوزدهم: صرفه‌جویی در مصرف انرژی (۱۳۸۹)
  •       مبحث بیست و یکم: پدافند غیرعامل (۱۳۹۵)
  •       مبحث بیست و دوم: مراقبت و نگهداری از ساختمان (۱۳۹۲)
  •     کتاب­های راهنمای مباحث مقررات ملّی ساختمان
  •       نشریه ۱۱۰-۱ و ۱۱۰-۲ سازمان مدیریت و برنامه­ریزی کشور
  •       اطلاعات عمومی تاسیسات برقی و الزامات آن، مراجع علمی و فنی معتبر
  •        مسائل مربوط به اجرا و نظارت تاسیسات برقی در ساختمان‌ها

تذکر۱: منظور از مباحث، مباحث مقررات ملّی ساختمان است.

تذکر۲: آخرین نسخه معتبر مدارک و منابع فنی و مباحث مقررات ملّی ساختمان اعلام شده ملاک عمل خواهد بود.

تذکر۳:در صورت تناقض بین مباحث مقررات ملّی ساختمان و سایر مدارک فنی از جمله کتاب­های راهنمای مباحث، مباحث مقررات ملّی ساختمان ملاک عمل خواهد بود.

برای کسب اطلاعات بیشتر می توانید مطالعه کنید

آزمون های آنلاین برای آمادگی در آزمون نظام مهندسی برق اسفند ۹۸

این آزمون ها بر اساس آزمون های برگزار شده در سال های قبل طراحی شده اند و از نظر قوانین اجرا کاملا مطابق با قوانین اجرایی آزمون سراسری می باشد و یک محیط شبیه سازی شده از آزمون را در اختیار شما قرار می دهد که می توانید قبل از شرکت در آزمون اصلی یک بار خود را محک بزنید و ببینید چند مرده حلاجید

دیدگاه‌ها (0)

*
*